Ventur Finland Oy Ab

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

VENTUR Finland Oy Ab

Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finlandtel. +358 (0)9 530 8810 fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi

www.ventur.fi
Aksiaalipuhaltimet : Aksiaalipuhaltimet ovat osa Venturin valikoimaa. Venturin aksiaalipuhaltimet on helppo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Aksiaalipuhaltimiamme löytyy seinäasenteisina, kanava-asenteisina sekä liikuteltavina malleina. Seinäasenteisia aksiaalipuhaltimia on saatavilla mm. galvanoidulla teräs- seinälevyllä sekä galvanoidulla teräs-, alumiinisella tai lasikuitu vahvistetulla polyamidi- siipipyörällä. Yksi aksiaalipuhallin mallimme on Compact jolla omaa pienikokoisen rakenteen. Meiltä löytyy myös korkeatehoinen, hihnakäyttöinen seinä-aksiaalipuhallin galvanoidulla teräs-kaavulla. Tämä puhallin mahdollistaa suurien ilmamäärien kuljettamisen matalalla äänitasolla. Kanavapuhaltimemme ovat kompakteja, luotettavia sekä helppo puhdistaa ja huoltaa. Meiltä löytyy myös markkinoiden hiljaisin kanavapuhallin TD-SILENT joka on rakenteeltaan kuin äänenvaimennin ja varustettu kuulalaakeroidulla sähkömoottorilla joka on ympäröity tärinänvaimentimilla. Suurin TD-SILENT malli (200mm kanavaliitos) tuottaa ainoastaan 21dB(A) äänitason (mitattu kanavoituna 3m etäisyydellä). Markkinoiden hiljaisimman kanavapuhaltimen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kanavapuhaltimia eri materiaaleilla kuten muovi ja pelti. Venturin aksiaalipuhaltimet voidaan toimittaa valmiina kokonaisuuksina sisältäen puhaltimen lisäksi esimerkiksi äänenvaimentimen, suodattimen, joustavan liittimen, kanavaliittimen sekä sälesulkimen. Tarjoamme myös erilaisia puhaltimen säätö-laitteita kuten 2-nopeuskytkin, tyristorisäädin, muuntaja, sekä kosteusanturi. : Aksiaalipuhaltimet